Co jsou to hromadné slevy nebo hromadné nákupy?

Hromadné slevy (nákupy) představují novodobý způsob nakupování. Jsou založeny na jednom ze základních pravidel obchodu "Čím víc koupíš, tím větší slevu dostaneš." Neznamená to však, že jednolivec si musí koupit více než jeden výrobek, aby získal slevu.

Jak to tedy funguje?
Funguje to tak, že www stránky, které se zabývají hromadnými slevami (nákupy) vyhledávají podnikatele, kteří jsou ochotni prodávat své produkty ve velkém množství, avšak za velmi výhodnou cenu pro klienta. Většinou se jedná o cenu, která je minimálně o polovinu nižší než je standardní prodejní cena. Nabídky těchto podnikatelů zveřejňují na svých stránkách, které jsou často navštěvovány lidmi, kteří chtějí nakupovat výhodně se slevou. Každy návštěvník těchto stránek si může prohlížet všechny výhodně nabídky. Pokud ho nějaká zaujme, tak o ni může projevit zájem. Neznamená to však, že za ni hned musí zaplatit. Na druhé straně to také neznamená, že hned získává produkt za tak výhodnou cenu jak je uvedena v nabídce. Je to podmíněno minimálním počtem zájemců. Jakmile se na www stránce najde dostatečný počet zájemců o daný výrobek nebo službu, tak se obchod zrealizuje. Tedy zájemce musí zaplatit peníze a podnikatel zase poskytnout výrobek nebo službu.

Hromadné slevy (nákupy) v dnešní době představují způsob jak se dostat k výrobkům a službám za výhodně ceny. Umožňují rodinám a jednotlivcům ušetřit nemalé finačně prostředky.